Казват, че виното развързва езика, а ракията дава път на добрите емоции

ракия жена

Когато алкохолните питиета се консумират в нормални количества, винаги има шанс да извлечете максимума от една хубава вечер. Жените няма защо да се притесняват ако след като нещата вече са ясни и пътят към спалнята става все по-кратък, решат да изпият 30-40 грама алкохол „за кураж“.

През последните години са проведени доста проучвания според които хубавата ракия гарантира не само по-хубав живот, но и по-добър секс.

Изследователи от университета в Белград са подложили на наблюдение 800 жени на възраст между 18 и 50 г. и са анализирали удоволствието, което получават по време на секс.

Изводите са станали факт след като бил използван специален индекс, който лекарите прилагат за определяне на сексуалното здраве на жените, базирано на фактори като възбуда, оргазъм, удоволствие и болка.

Оказва се, че жените, които изпиват изпиват по две малки питиета на седмица бележат 27.3 точки от възможни 36 по скалата на удоволствието. Дамите, които си поставят граница от една чаша от напитката достигат 25.9 точки, а въздържателките – 24.4 точки.

Връзката между сексуалността и алкохола е доста добре позната още от времето на древните гърци. Но пък и едно научно доказателство никога не е излишно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *