Няма да правим състезание между мъже и жени, а ще посочим само едно име – Ути Бъчваров

Ути Бъчваров

Телевизионният готвач и актьор безспорно знае какво най-много върви с хубавата ракия. Естествено – това е добра компания и вкусно мезе. При всяка дегустация на любимата ракийка, Ути импровизира относно онова, което е решил да сложи на масата. Затова и мезетата му са все различни, но в никакъв случай нарязани между другото салами или луканки.

Като един истински любител на лова и риболова, готвачът смята, че най-добре е мезето само да се улови. А след като се улови и да се приготви. Тогава е най-сладко.

В средата на януари Ути Бъчваров прекара една незабравима ваканция на Малдивите. Там, разбира се, успял да опита разнородни рибни специалитети, както и да се пробва сам да сготви някои от екзотичните риби, които се продавали по пазарите.

За приятното прекарване на Малдивските острови Ути споделя първо пред „24 часа“. Дълго време той мечтаел да направи летен загар по никое време. Освен приятните впечатления и разказите за гмурканията в кристалносините води на Малдивите, Ути разказва, че на островите алкохолът бил много по-скъп от храната, която се предлагала там – едно малко питие излизало към 15-20 долара.

Затова няколко дни след като компанията на Ути се върнала в България, той решил да организира купон, на който си спретнали конкурс за най-добра ракия. Първо място спечелила една 50-годишна сливова „палава ракийка“, както я нарича Ути.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *