Без всякакво колебание – ракията на ракиите е Сливенска перла

сливенска перла фейсбук

Родният еликсир заслужено си тръгна с някои от най-почетните и големи награди от последното винарско изложение, състояло се в Пловдив. Сливенска перла беше призната за ракия на ракиите по време на бала на Винария 2013 г. Само преди дни Големия почетен диплом в националния конкурс на изложението в Пловдивския международен панаир получиха дванадесетгодишната Сливенска перла, както и Сливенска перла барел. Регулярната Сливенска перла също беше отличена с диплом. Един бърз поглед в крайното класиране отчита, че „Вини“ АД обра всички награди в Националния конкурс за ракии.

Напитките на компанията са получили най-високите оценки на слепите дегустации, съобщиха от сливенската фирма. Златен медал пък получи виното на „Вила Любимец“ – „Пагане шардоне“. Правим всичко възможно, за да поддържаме неповторимия вкус и безупречно качество на напитките си, заявиха от компанията. От там обещаха догодина да се представят още по-категорично по време на дегустациите и на Бала на Златните ритони.

Това поредно признание не е учудващо. Сливенска перла има дългогодишна история и множество награди от родни и чужди изложения. Повод за отличията са както непромененото качество през годините, така и модерните технологии, които се използват за производството на ракията, за да бъде тя желана не само от онези, които я познават като марка, но и от младото поколение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *