Това лято ще се разхлаждаме на морето с ликьор от роза

розов ликьор

Ликьор от роза ще е напитката, на която ще се дивят наши и чужди туристи по морето. На провелия се наскоро Балкански фестивал на ракията във Варна, стана ясно, че леките ароматни напитки като бренди и ликьор се завръщат, за да радват не само дамите, но и любителите на по-нетрадиционните спиртни напитки

Сега модерни са билковите ликьори и ликьор от кока, който се пие заради билката, кока, която се съдържа в него. В момента има внос на ликьори от Боливия, като забавляващите се вечер си поръчват освен ликьор от кока и ароматен ликьор от 36 билки. По морето ще се пие и „Роберто Кавали“ с изрисувана златиста змия. Тя е в 3-литрова бутилка и струва 300 лв. Фешън водката беше и най-скъпата напитка на изложението във Варна, което се проведе в началото на април.

Въпреки това, на юг по Черноморието, както и в цялата страна, лятото ще се пие и ракия. Хубава ракия ще се изнася и в чужбина, а родните производители вече са готови да зарадват потребителите с класически питиета, запазили своя вкус, съхранили най-добрите традиции и направени с много любов и желание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *