Световното по футбол вече започна и макар България да не участва, българските фенове са по местата си и следят с интерес развитието на двубоите

световноКакво пие българина, когато гледа мач? Ако е у дома си, може да пие всичко, а може и да не пие. Зависи от компанията. И все пак, продавачите в кварталните магазини отчитат повишено търсене на бира във всякакви размери. Дамите предпочитали да правят компания на половинките си, докато гледат мач, със сайдер, или някое друго леко лятно питие като чаша бяло вино, например.

Ако феновете на футбола са заседнали в заведение, могат да охладят футболните страсти с добре изстудена ракия. Като цяло, собствениците на заведения и магазини отчитат по-голям интерес към бирата, отколкото към питиетата с по-висок градус. Според запалянковците ракията е специално питие и „върви“ повече, когато има срещи на националния ни отбор по футбол. Но тъй като България не участва на световното в Бразилия, по-добре да се води раздумка на бира, още повече, че самите срещи се излъчват доста късно. Това също не предполага употреба на по-силни питиета като ракия или уиски.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *