Рони Колман е мъж канара в буквалният смисъл на думата

roni kolman

Той е американски културист, който преди известно време гостуваше в нашата страна. Бил е осем пъти Мистър Олимпия, но това не се оказа достатъчно пред родната ракия.

По света Рони Колман е известен като Биг Рон. Така го наричат феновете му. Знайно е, че мистър Колман е много добър приятел на такива звезди като Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун. И двамата оценяват високо постиженията му и често са присъствали на негови представяния.

Когато беше в България, Големият Рони реши, че трябва да опита местните специалитети и без да се замисля си поръча една голяма ракия. Заедно с нея пристигна и традиционната шопска салата. В крайна сметка Рони Колман тежи 150 килограма, но явно се е надценил с ракията, тъй като се оказа, че именно хубавата българска ракия е успяла да го пребори.

Културистът изпил почти на екс стограмката и малко след това успял да каже само: „Уау, много люто бе“. Въпреки това той се усмихнал и одобрил изобора си. За да тушира огъня на ракията, той замезил здраво с шопска салата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *