Бутилка Сливенска перла пасва идеално както на масата, така и като подарък

Качествената ракия е достоен избор за всякакъв повод. Според анкета, която проведохме наскоро, Сливенска перла е предпочитана като подарък при над 60 процента от анкетираните. Квалитетното питие може да зарадва както някой мъж, така и дамите, които напоследък я предпочитат като аперитив. Стилната бутилка и гарантираното съдържание няма да подведат и най-взискателния потребител. Без значение какъв е повода, бутилка Сливенска перла е желано присъствие по всякакъв повод. Дали ще е сватба, кръщене, рожден ден или просто другарска сбирка, дали се предлага като подарък или се поднася с тънки, мераклийски мезета – това няма значени. Важното е, че хубавата ракия е навсякъде с нас.

Сливенска перла
Сливенска перла

Произведена от подбрани сортове грозде, консумацията на Сливенска перла е наслада не само за небцето, но и за главата на другата сутрин. Ценителите, които са избрали това питие за своя делник и празник, споделят, че за разлика от другите ракии, които се предлагат на пазара, Сливенска перла не предизвиква зверски махмурлук и главоболие на другата сутрин.

Много български семейства спазват традицията да отделят бутилка хубава ракия, когато се роди момче. Ракията се пази до сватбата на наследника и се изпива на тържеството за здраве, берекет и дълголетно семейно щастие. Не е случайно, че през последните години в много български домове се пази точно Сливенска перла за хубавите поводи, които предстоят и които тази традиционна напитка ще направи още по-хубави.

5 comments on “Сливенска перла прави празника по-хубав”

  1. Родом съм от Загражден, където мога спокойно да кажа, че се пият промишлени количества ракия, то и аз си пия доста, макар че като ме видиш съм 50-60 килограма и не правя впечатление, че съм голям пияч. Последния път като се събрахме с приятели да се почерпим по някакъв повод или без повод се чудехме какво да пием, защото ни омръзнаха тия домашни ракии и искахме малко да разнообразим. Някой предложи да пробваме „Сливенска перла” на „Вини” АД и идеята ни се стори доста приемлива. Впоследствие се оказа, че тази перла от Сливен била най- добрата купешка ракия в България. Наистина много добър го докарва вкуса, пивка, ароматна, не на последно място с кехлибарен цвят. Цената също беше добра, особено като се има предвид качеството. Пийте я и вие, няма да сгрешите.

  2. Митко, добър избор сте направили, ама ако бяхте взели „Сливенска перла барел” щяхте да сте ударили 6-цата от тотото. Е като този елексир втори няма, гаранция ви давам. Пие се меко, влиза леко, и имаш усещането, че пиеш някакво скъпо отлежало уиски, а всъщност си пиеш истинска българска ракия, направена от сто процента грозде. Неповторим вкус, подходяща за всякакви поводи, зависи само от компанията, в която ще се пие. Аз лично винаги съм пил „Сливенската перла” в добра компания, така че винаги ми е била чудесна. Под капачката се крие история, нещо пито от нашите дядовци, може дори да се обобщи положението, като се каже: „ Светът се променя, но ракията не.” Купете си, няма да сгрешите. ;]

  3. Гледам много я хвалят тази ракия, ама навсякъде, във всякакви сайтове и форуми и защото съм си малко чепат, се заинатих, и си викам, все някъде трябва някаква критика да са отправили по адрес на „Сливенската перла”. Търсих, рових се, изчетох всичко свързано с въпросната ракия и няма бе, наистина няма нито едно, явно много добър продукт на „Вини- Сливен” АД и хората просто са повече от доволни. Ако сами опитате и отпиете от този сливенски елексир, едва ли ще ви дойде някоя лоша приказка на езика. Ракията е пивка, с абсолютно точно премерен аромат, без да е натрапчив, със страхотен кехлибарен цвят и най- важното- мек и топъл вкус, които се помни дълго. Произведена от чисто грозде от сливенския регион, тази ракия е грехота да не се опита.

  4. Не зависимо да ли я подаряваме за празник или си я купуваме за нас на всяко събиране тя е на нашата трапеза. Това е точната и качествена ракия за мен – Сливенска перла. Смятам, че това е едно от нещата, които допълват празника. Вкусът и ароматът и я правят толкова пивка и мека. Около бутилка Сливенска Перла винаги има добра компания и приятна приказка. Ракията допринася за добрата атмосфера на празника. Мисля, че на всеки един празник би било голяма грешка ако няма по една бутилка на масата. Весели празници на всички и
    Наздраве!

  5. Вчера празнувахме Ивановден със Сливенска перла! Хубава ракия за хубави поводи – наистина е нещо много качествено!
    Аз лично я знам от доста време и не смятам да правя опити, да търся някакво разнообразие. Като възрастен човек съм по-консервативен: залагам на класиката и Сливенска перла ми пасва. Гарантирам, че ще си прекарате много добре, ако по някакъв повод си вземете от нея. Гарантирам също и това, че на другия ден никой няма да има главоболие!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *