Плътният вкус и богатия плодов аромат на Сливенска перла допада на жените

Не малка част от родните мъже смятат ракията за типично мъжко питие. Според тях дамите не разбират от ракии и ако се случи все пак да консумират тази популярна напитка, то ще е по-скоро с лечебна цел. Могат ли българките да оценят качествата на ракията и да направят адекватен избор? Оказа се, че може.

Днешните предпочитания на дамите нямат почти нищо общо с онова, което е било едно време. Все повече жени отмарят с чаша сливенска перла в ръка. Правят го не защото е модерно, а защото българката обича да си угажда, особено когато се забавлява. И ако трябва да каже наздраве на своите близки или приятели, то задължително ще е с оригинално и квалитетно питие, каквото е Сливенска перла.

Памела Андерсън хареса Сливенска перла
Памела Андерсън хареса Сливенска перла

Според проучване на ракиябг.com Сливенска перла е любимата ракия на българката. Дамите оценяват Сливенска перла като космополитно питие с натурален вкус. Това е ракията, която българката отваря при специални поводи и напитката, която предпочита да си поръча в заведение.

И все пак – защо българката предпочита Сливенска перла? Първата глътка е най-важна, а когато отпиват Сливенска перла дамите усещат една абсолютно чиста и пощадена от модерните технологии напитка. Най-фината аудитория е направила своя избор и на база дизайн на бутилката – Сливенска перла се предлага в изискана и стилна бутилка, която чудешно подхожда на съвременната българка.

Част от дамите, които са оставили своето мнение по повод допитването на ракиябг.com, споделят, че Сливенска перла е техният избор, тъй като с тази ракия няма да се изложат пред гостите и няма да имат неприятен махмурлук на другата сутрин. Гаранция за това са подбраните сортове грозде, от които е направена Сливенска перла.

4 comments on “Дамите предпочитат Сливенска перла”

  1. Противино на очакванията наистина няма махмурлук от сливенска перла. Дори някой мои приятели я претпочитат повече от джака. Има изстиски мек вукс и е приятна и пивка сравнение с други ракии на нашия пазар. Единствено цената е малко по висока но това е напълно оправдано от качеството. Бих казъл, че това е ракията, за всеки ден и всеки хубав празник.

  2. Четох някъде, че Памела Андерсън- спасителката си била взела „Сливенска перла” за дома. Веднага си ги представих някакви застаряващи актьори, но също така все още популярни, как са се събрали у кака Памела и фиркат „Сливенска перла” на поразия. Би било много готино, ако се е случило наистина, но ние за съжаление едва ли ще разберем, освен ако не чуем, че Памела, Дейвид Хаселхоф и компания са обикаляли нощните заведения доволно почерпени. Няма как да не им хареса тази божествена ракия от града на сините камъни, специално създадена само за истински ценители на качествен алкохол. Ще разберем колко се е харесало в холивуд това питие, след като завалят поръчките на кашони „Сливенска перла” и току- виж сме се прочули и с нещо друго, освен с Христо Стоичков.

  3. Гледам, че предимно мъже изказват мнение за „Сливенската перла” и поради тази причина реших да ви споделя какво ми каза майка ми вчера. Тя имаше някакъв банкет преди няколко дни, на който си прекарала много добре. Нещото, което допринесло за веселата атмосфера, било ракията. Вика ми: „Слави, ако знаеш каква хубава ракия пих, направо тези ракии, които баща ти ми ги пробутва да ги пия за нищо не стават. „Сливенска перла” се казваше до колкото си спомням, беше толкова приятна, ароматна и много леко ми влизаше, въобще не разбрах кога се напих.” Аз не съм от най- големите фенове на ракията, но тази наистина си струва да се опита. Правена е от чисто грозде, което създава усещане за един топъл и мек вкус, които не се забравя. Опитайте и няма да сгрешите.

  4. Редно е все пак да се чуе директно и едно женско мнение, не мислите ли? Да – Сливенска перла наистина е напитка, която всяка жена би одобрила! Приятен вкус, великолепен аромат, усещане за нещо истинско. Всичко това е напълно достатъчно, за да бъде предпочетена пред всякакви други варианти. Освен това тази ракия вече е известна като един много добър, стилен продукт и когато приготвиш маса за гости, една бутилка Сливенска перла на масата означава, че домакинята си е свършила работата перфектно и тези гости са й скъпи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *