Лекарите казват, че трябва да се пие само мляко и вода и да се избягват напитките със захар, както и безалкохолните напитки

ел макферсън

По тази логика спокойно може да се консумира бира, защото тя е с много ниско съдържание на захар. Освен това, консумирана разумно, бирата предпазва от някои неприятни заболявания като Алцхаймер.

Бирата балансира хормоните и ни прави по-слаби. Това е много добра новина за почитателите на здравословното хранене.

Много известни звезди също започват да предпочитат бирата като разхладително и разкрасително средство. Актрисата Мила Кунис предпочита бира „Синя луна“, а супермоделът Ел Макферсън разкри, че мие косата си с бира. Дори светицата на Холивуд Гуинет Полтроу признава, че не може да се насити на пенливата течност с марка „Гинес“.

Бирата има много високо съдържание на витамин А. Освен това, в нея се съдържат още много хранителни вещества, които имат безспорна полза за здравето. Ако пиете по една-две бири на всеки три дни, това ще защити минералната плътност на костите. Бирата е богата на фибри, като две чаши ни дават между 10 и 30% от препоръчителната дневна доза. Както е известно фибрите ни помагат да се чувстваме сити и да не изпитваме глад.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *