Знаем, че на пазара съществуват поне няколко продукта, които носят имената на звезди от шоубизнеса

brandjelina vino

В повечето случаи това са разкрасителни продукти. До този момент не е известно дали роден актьор е пуснал на пазара собствена марка ракия или вино. Знае се, че на Запад това е много добър бизнес и холивудските актьори печелят милиони. И тук не става въпрос само за това някой от тях да даде името си. Не са малко онези, които сами произвеждат вино, например.

Можем да изброим поне 10-на знаменитости, които продават еликсира на боговете със собственото си име. Пример за това са Джордж Клуни, Доналд Тръмп, Дейв Матюс, Дани Девито, Джъстин Тимбърлейк и Мерилин Менсън.

Отскоро с винен бизнес се занимава и една от най-известните двойки в света – Анджелина Джоли и Брад Пит. Само преди седмица те пуснаха първите си бутилки с вино на пазара. За 5 часа са били продадени всички бутилки с вино, 6 000 на брой, от марковото розе „Миравал“. То е направено от собствените лозя на актьорите в Южна Франция.

Цената е била съвсем приемлива, тъй като 6 бутилки са стрували 105 евро. Други 100 000 бутилки са били закупени от търговци на вина и ресторанти.

Начинанието им съвсем не е аматьорско, тъй като те помагат финансово на френско семейство винопроизводители. Имотът на звездите струва 40 000 000 евро и е закупен през 2008 година. То е с площ 500 хектара, 50 акра от които са заети от лозови насаждения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *