За нормалното отслабване е полезно, дори препоръчително да пием вино

dieta vino

Щом виното може да бъде отговорно за нашата красота, защо да не помогне и за здравето ни. Здравните ползи от разумната консумация на вино са известни отдавна. Може ли да отслабваме с вино? Можем, стига за знаем кога и колко да пием.

Повечето диети не препоръчват, а някои дори забраняват приема на алкохол. Но това не се отнася за виното. Божественото питие ще ни помогне деликатно и ненатоварващо да изхвърлим всички течности от нашето тяло, заедно с лошите токсини.

Ресватролът е мощен антиоксидант, който можем да открием в семките на гроздето, както и в неговата обвивка. Той трепе от раз мастните клетки и така ни помага да отслабнем. Тази полезна молекула подобрява работата на сърцето, предотвратява тромбози, диабет, рак и подобрява някои функции на мозъка, свързани с възприемането и паметта.

Виждали ли сте дебел французин или още по-лошо – французойка с наднормени килограми? Не, и няма и да видите. Макар да сервират на трапезата си тлъсти меса и калорични манджи, задължителната чаша червено вино неутрализира вредните въздействия върху организма и води до по-голяма продължителност на живота и до нисък процент на сърдечносъдови заболявания, научаваме от avtora.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *