Дрескодът при посещение на ресторант или бар не е задължителен

дрескод Не и в случаите, в които излизате с приятели. Би трябвало да се съобразявате с облеклото само ако отивате на сватба или друго подобно мероприятие.

Има едно негласно изискване при посещението на барове. Когато отивате в пиано-бар, или посещавате лобито на някой известен хотел, или пък хотелския бар, е добре да бъдете малко по-изискано облечени.

При мъжете е достатъчно да се добави едно сако към ежедневните дънки, докато дамите могат да са по-изобретателни, особено когато иде реч за грим.

Опушеният грим е много атрактивен и винаги е на мода. За фатална визия са ви необходими основа за грим на клепачите, молив, два вида сенки – по-светли и по-тъмни, четки.

Нанесете на горния Клепач основата, така гримът няма да се размазва. С черния молив очертайте горния клепач от вътрешния ъгъл на окото и постепенно удебелявайте към външния. Минете целия долен клепач с тънка четка или само последната 1/ 3. Размажете линиите с апликатор.

Светлите сенки положете (с широка четка или апликатор) върху клепача и във вътрешния ъгъл на окото, а тъмните – с по-тънка четка във външния
ъгъл на окото във формата на „>“ (обърнато „V“). Нанасяйте сенките на долния клепач възможно най-близо до миглите. Двата цвята трябва да се прелеят. Ако е необходимо, минете клепача няколко пъти с апликатора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *