Не е необходимо дълго да гадаете – Сливенска перла е ракията, която вече 33 години не разочарова почитателите на това иначе традиционно питие

сливенска перла

Не съществува колебание, когато трябва да посочим коя е най-хубавата ракия. Няма да се затрудним и в отговора на въпроса коя е ракията, популярна на почти всички континенти по света. Може би само в Антарктида не са чували за този чуден еликсир. А знаете ли коя е ракията, която очарова Холивуд? Отговорът на всички тази въпроси е само един – Сливенска перла.

Сливенска перла е получила своята оценка за качество още в момента, в който се появява на пазара. През 1979 година, на Пловдивския международен панаир, Сливенска перла получава първа награда за качество. С подобен дебют не може да се похвали нито една напитка на родния пазар. Освен оценката на специалистите, Сливенска перла моментално печели и любовта на хората.

През следващите три години Сливенска перла се налага като една от най-успешните напитки на пазара. Тя стартира с производството от 5000 литра. След 36 месеца това количество се увеличава на 500 000 литра.

Не минава година без Сливенска перла да спечели някое отличие на наше или международно изложение. Благодарение на своя неподражаем вкус и аромат тя бързо се превръща в перлата на гроздовите ракии. И до днес тази позиция остава непроменена. Няма напитка, която да измести Сливенска перла от сърцата на онези, които знаят коя е ракията, която никога няма да изневери на вкуса и качеството, заложено още преди 33 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *