Днес в аптеките има какви ли не лекарства, а науката напредва с всеки изминал ден

Истината обаче е, че все повече хора се доверяват на алтернативната медицина. Изследванията показват, че все по-често хората комбинират традиционната медицина с алтернативни методи. Конвенционалните медици не пропускат да изкажат своите съмнения за начините на лечение с билки и други природни средства, но така или иначе техните доводи не са много силни.

Има хора, които прекарват много време да събират билки в гората. От билките се варят най-различни чайове и настойки, но истината е, че ако сложите част от тревите в ракията, то тя ще стане поне два пъти по-лековита.

Доказано е, че ще излекувате сърцето си, ако консумирате ракия, в която има жълт кантарион. Ако искате да прочистите организма си, най-добре е да пиете ракия, в която има хрян. Онези, които вярват в алтернативната медицина споделят мнението, че е по-добре да пийнат глътка ракия вместо инжекция и да сдъвчат скилитка чесън вместо хапче.

Определено има много доказателства за успешното лечение с природни средства, но дори и тогава консултацията с лекар е задължителна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *