Времето става все по-меко. Само един месец ни дели от астрономическата пролет

сливенска перла

Сезон на ракията няма, но това не пречи да изпратим подобаващо иначе не лошата и мека зима с чаша „Сливенска перла“. Есенно-зимният сезон беше особено интересен и успешен за най-предпочитаната българска ракия. Мнозина бяха онези, които предпочетоха този уникален гроздов еликсир, за да почетат един от най-хубавите български празници – Трифон Зарезан. Пак през февруари, на 14 ден от най-късия месец в годината, влюбените предпочетоха изисканата перла в техните чаши да бъде именно Сливенска перла Барел – невероятна и изискана напитка, която съчетава в едно новите технологии и традициите, за да предложи като резултат питие неповторимо по своя аромат и вкус.

Коледните и новогодишните празници също минаха под знака на Сливенска перла. Едва ли е имало българска трапеза, на която да не се е казало наздраве с най-популярната родна ракия. Толкова коментираният Край на света, който така и не настъпи, остави своя отпечатък и върху най-предпочитаната българска ракия. Мнозина предпочетоха да изпратя тази интересна дата именно с чаша Сливенска перла.

Така измина един интересен сезон. Сега очакваме пролетта и лятото, които ще оставят нови спомени в сърцата ни, заедно със „Сливенска перла“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *