Най-хубавата българска ракия присъства по един доста елегантен начин в социалната мрежа

сливенска перла фейсбук

Страницата на „Сливенска перла“ във Фейсбук е една от най-предпочитаните и следени страници в социалната мрежа. Последователите имат възможност да споделят уникалните снимки с кратките и точни послания, които имат за цел да предизвикат едно по-различно усещане – усещането, че всичко е направено за радост и удобство на потребителя.

Страницата на „Сливенска перла“ се поддържа по същият начин, по който се прави и прочутият български гроздов еликсир – с много любов и разбиране на онова, което трявба да се направи, за да останат хората доволни. Снимките и текстовете са създадени специално за последователите и за оригинална възхвала на една от най-класните родни ракии. Всяка една публикация има за цел да представи ракията „Сливенска перла“ като адекватният избор на българина. В страницата не се публикуват снимки, които могат да се видят на много и най-различни стени. Текстовете са стегнати, оригинални и грамотно написани.

Дори и във виртуалното пространство „Сливенска перла“ не изневерява на стила си и не разочарова многобройните си фенове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *