Пиещите бира са приятелски настроени, страстни и дискретни хора

бирата Бирата е наистина една напитка, на която може и трябва да се насладите в умерени количества. Бирата утолява жаждата и в същото време носи приятния аромат на ечемик.

Бирата е освежаващо питие. В умерени количества е здравословна и съдържа множество ценни съставки. Магнезий и калий са нужни на организма, за да се гарантира, че мускулите и нервите ще функционират правилно. Бирата съдържа витамини от група В, които са важни за чиста кожа и красива коса, но и за целия метаболизъм и ефективната работа на нервната и имунната системи, изграждането на кръвта и зрението. Въглехидратите в бира служат като чиста енергия – те лесно се усвояват и осигуряват на организма бързо достъпна енергия.

Бира се състои от 93% вода. За добрата бира са необходими само четири съставки: вода, ечемик, хмел и мая.

Малца в ечемика е лесно достъпен източник на въглехидрати, хмела придава на бирата онзи приятен, леко горчив вкус и маята е в основата на процеса на ферментация. Тези ключови съставки в бирата са природни продукти и са богати на важни витамини и минерали. Чаша хубава бира следва да бъде част от една балансирана, здравословна храна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *