В Лондон може да си поръчате коктейл с истински човешки сълзи

коктейл
Той е леко горчив и затова се казва „Горък плач“. Измислен е от двама артистични експериментатори с творческите имена Бомпас и Пар.

Предлагат го с подходяща музика, която да те натъжи и разчувства. Ако не, палят и свещи с ароматизиран дим. Пуснеш ли сълзи, те се събират и се смесват с алкохол и билкови отвари. Получава се перфектната коледна изненада за партньора, ако искаш да го втрещиш. Струва 14 лири – добра цена да ти продадат собствените ти сълзи. Това обаче не е единствената напитка с човешки секрети. Списъкът им е дълъг почти колкото менюто в баровете.

Пивоварна в щата Орегон прави бира, в която има тънка жилка от мъжко лицево окосмяване. За нея се взема „диворастяща“ закваска от гъстата брада на главния пивовар. Той прекарва толкова много време в пивоварната, че по брадата му полепват всякакви дрожди (и от обикновена бирена мая също). Лаборантите обаче са успели да изолират от космите му и некултивиран щам, от който ставала чудесна бира. Поне те така твърдят и ти се отщява да питаш от какво са направени наденичките, които поднасят с нея.

В „Амазон“ се появи книга със заглавие „Натурална реколта: Сборник с рецепти със семенна течност“. На корицата има нещо, което изглежда като крем карамел. Трябва обаче да си поръчаш книгата, за да разбереш колко сперма е нужна за него. По отзивите на читатели в „Амазон“ обаче може да се съди, че определено си заслужава да хвърлите един поглед.
Има сладолед от прясно дарена майчина кърма с мадагаскарска ванилия и вкус на лимон. За пръв път е произведен през 2011 г. за целите на една рекламна кампания за ползите от кърменето, която се спонсорира от фирма за сладолед. Този сладолед също струва 14 лири.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *