Казват, че българинът не избирал толкова жената, колкото ракията, която ще сложи на масата

Днес пазарът предлага голямо разнообразие от ракии, произведени в различни региони на страната. Как избираме ракията? Всичко е въпрос на лични предпочитания и финансови възможности.

И ако зададем въпроса защо Сливенска перла е най-предпочитаната ракия, то отговорите са поне 4. Толкова са и важните причини, поради които да сложим на трапезата си или в избата бутилка истинска, качествена, хубава и пивка ракия.

Първо – гроздето, от което се произвежда Сливенска перла е специално подбрано и ръчно селектирано. То расте в едно от най-слънчевите райони на България, отглежда се и се транспортира по специален начин и завишен контрол

Причина номер 2 – в Сливенска перла няма химия, няма спирт, няма изкуствени оцветители. Ракията отлежава на специално място, ферментацията и дестилацията са строго и технологично контролирани. Гроздето първо се прави на вино, след което се дестилира във вертикален дестилатор.

Под номер три слагаме отсъствието на захар в Сливенска перла, което я прави най-предпочитаното питие и заради това, че на другата сутрин не боли глава. Повечето ценители, а и не само ценители, но и обикновените хора знаят, че добавената захар вдига градуса на ракията, а това съответно повишава и риска от неприятни усещания след консумация и най-вече – ако количеството изпита ракия е било малко по-голямо.

И номер 4 е следствие от номер 3 – от Сливенска перла не боли глава и това я прави най-предпочитаната за забавления ракия. Тук трябва да добавим и баланса между цена и качество, който позволява на много българи да сложат на масата най-хубавата българска ракия – Сливенска перла.

2 comments on “4 логични причини, за да изберем Сливенска перла”

  1. Предпочитаната от мен ракия е Сливенска перла.При семейни събирания най-често нея слагаме на трапезата.Това наистина е една доста пивка ракия.При всяка глътка се усеща ,че е направена от качествено грозде.Освен това,на сутринта не ме боли глава, което е наистина страхотно.Единствената ми забележка е че цената е малко висока, но всеки път когато мога, си я позволявам.

  2. Това, че цената е висока трябва да ви говори, че става дума за истински продукт! Евтини са само ментетата. Сливенска перла е сериозен, истински продукт. Вкусът е великолепен, има прекрасен аромат и може да сте сигурни, че наистина пиете ракия. Когато говорим за алкохол, не е задължително да си мислим за пиянство – възрастният човек има нужда от няколко качествени лътки за релакс. Сливенска перла е най-добрият вариант за това!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *